Locaties

Best Western Hotel Nobis

Aan de rand van het dorpje Asten, ideaal gelegen aan de A67, vindt u Best Western Hotel Nobis. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en staat bekend om haar Brabantse gastvrijheid die u direct zult voelen zodra u de vernieuwde lobby binnenloopt. Het hotel bestaat uit een gezellige Brasserie en sfeervolle zalen waar feesten, borrels en buffetten worden gehouden.

Bekijk de website

Hotel 46

Hotel 46 biedt voor zowel de zakelijke als recreatieve gast volop mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst. Onze moderne ruimtes zijn gelegen in het groen van de Brabantse Kempen, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport.

Bekijk de website

Golden Tulip Hotel West-Ende

In het hart van de historische stad Helmond vindt u Golden Tulip hotel West-Ende. Het statige pand aan de Steenweg is niet te missen en een lust voor het oog. Ooit is West-Ende gebouwd als villa voor een rijke textiel fabrikant, nu is het uitgegroeid tot een prachtige locatie voor overnachtingen, diners en feesten. Voel de nostalgie, die prachtig wordt gecombineerd met luxe en design.

Bekijk de website

Hotel Rosveld

Met 80 modern en gezellig ingerichte hotelkamers, gelegen aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht – op de grens van Brabant en Limburg – is Hotel Rosveld de ideale locatie. Een levendige spot voor overnachten en ontmoeten voor zowel de business traveller als de leisure gast. Gewoon lekker luxe, comfortabel en altijd top verzorgd! Een heerlijke uitvalsbasis met grote steden als Weert, Eindhoven, Venlo, Roermond en Maastricht dichtbij. 

Bekijk de website