Locaties

Best Western Hotel Nobis

Aan de rand van het dorpje Asten, ideaal gelegen aan de A67, vindt u Best Western Hotel Nobis. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en staat bekend om haar Brabantse gastvrijheid die u direct zult voelen zodra u de vernieuwde lobby binnenloopt. Het hotel bestaat uit een gezellige Brasserie en sfeervolle zalen waar feesten, borrels en buffetten worden gehouden.

Bekijk de website

Boetiek Hotel Plein Vijf

Midden in het gezellige dorp Deurne bevindt zich Boetiek hotel brasserie Plein Vijf. Al jaren is de brasserie een belangrijke ontmoetingsplaats voor zowel lokale gasten als toeristen. Met een perfecte combinatie van authentiek en modern, straalt het pand sfeer en gezelligheid uit. Een 3-tal zalen en 25 hotelkamers maken Plein Vijf compleet. Plein Vijf straalt gezelligheid en warmte uit, en maakt het een perfecte plek om uit te eten en overnachten met vrienden en familie.

Bekijk de website

De Traverse

In het bruisende centrum van Helmond vindt u evenementenlocatie De Traverse. De Traverse heeft alles in huis voor een sfeervol feest, een zakelijke bijeenkomst of congres. De flexibiliteit en gastvrijheid van het team en de veelzijdigheid van onze zalen, maken De Traverse uitermate geschikt voor iedere bijeenkomst!

Bekijk de website

Golden Tulip Hotel West-Ende

In het hart van de historische stad Helmond vindt u Golden Tulip hotel West-Ende. Het statige pand aan de Steenweg is niet te missen en een lust voor het oog. Ooit is West-Ende gebouwd als villa voor een rijke textiel fabrikant, nu is het uitgegroeid tot een prachtige locatie voor overnachtingen, diners en feesten. Voel de nostalgie, die prachtig wordt gecombineerd met luxe en design.

Bekijk de website