Meetings

Zakelijk ontmoeten

Een moderne locatie in het centrum van Wintelre bij Eindhoven airport, een top locatie direct aan de A67 of een zakelijke locatie op maar 15 minuten rijden van Eindhoven.. Wij hebben het allemaal in huis! Onze verschillende locaties bieden volop mogelijkheden voor een productieve vergadering of inspirerende presentatie. Onze accommodaties zijn ingericht om u een prettig en privé verblijf te garanderen.

Vergaderen aan de A67

Bij Hotel Nobis

Bekijk onze vergaderfolder

Vergaderen in stijl

Bij Hotel West-Ende

Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand, gebouwd in 1880, is al jaren een belangrijke ontmoetingsplek voor zakelijke gelegenheden. Naast sfeervolle zalen, verzekeren wij u van de beste service en de lekkerste versnaperingen tijdens uw vergadering. Omdat ieder gezelschap verschillende wensen heeft, is er veel mogelijk bij West-Ende.

Bekijk onze vergaderfolder

Vergaderen in het dorpsgroen

Bij Hotel 46

Hotel 46 biedt voor zowel de zakelijke als recreatieve gast volop mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst. Onze moderne vergaderruimtes zijn gelegen in het groen van de Brabantse Kempen, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport. Met twee moderne vergaderruimtes (de Pine en de Oak) van 46- en 100m2, de mogelijkheid deze in tweeën te delen, en de optimale ligging nabij Eindhoven (airport) wordt u gestimuleerd om frisse ideeën te krijgen!

Bekijk het aanbod

Alles onder één dak

bij Hotel Rosveld

Met een moderne, industriële stijl bieden wij een inspirerende omgeving voor vergaderingen, conferenties, product presentaties en meer. Centraal gelegen tussen Maastricht en Eindhoven en gemakkelijk bereikbaar via de A2, zijn we de perfecte locatie zijn voor elke business meeting in het zuiden. Naast de zalen bieden wij ook moderne flexwerkplekken aan voor zakelijke professionals. Kortom, met onze zakelijke faciliteiten zorgen wij voor een succesvolle en inspirerende bijeenkomst. Van harte welkom!

Bekijk de vergaderfolder