Meetings

Zakelijk ontmoeten

Een creatieve locatie in het bruisend centrum van Deurne, een locatie direct aan de A67 of een locatie op maar 15 minuten rijden van Eindhoven.. Wij hebben het allemaal in huis! Onze verschillende locaties bieden volop mogelijkheden voor een productieve vergadering of inspirerende presentatie. Onze accommodaties zijn ingericht om u een prettig en privé verblijf te garanderen.

Vergaderen aan de A67

Bij Hotel Nobis

Bekijk onze vergaderfolder

Sfeervol vergaderen..

Bij Hotel Plein Vijf

Bij Plein Vijf vindt u de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars of trainingen. Naast de sfeervolle zalen, verzekeren wij u van de beste service en een uitstekende  drank- en spijzenkaart. Wij luisteren naar uw wensen en hierop inspelen is onze kracht. Laat ons uw vergadering of bedrijfsfeest verzorgen en u bent verzekerd van een zorgeloos success!

Bekijk onze vergaderfolder

Creeër inspirerende ideeën

Bij De Traverse

Voor een productieve vergadering kunt u vertrouwen op onze dienstverlening! Wij bieden u verschillende vergader- en presentatie opstellingen zodat u het beste haalt uit uw zakelijke bijeenkomst. Een samenwerking met Golden Tulip Hotel West-Ende biedt tevens de mogelijkheid voor een meerdaags congres inclusief overnachting. Wij staan geheel tot uw dienst!

Bekijk de mogelijkheden

Vergaderen in stijl

Bij Hotel West-Ende

Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand, gebouwd in 1880, is al jaren een belangrijke ontmoetingsplek voor zakelijke gelegenheden. Naast sfeervolle zalen, verzekeren wij u van de beste service en de lekkerste versnaperingen tijdens uw vergadering. Omdat ieder gezelschap verschillende wensen heeft, is er veel mogelijk bij West-Ende.

Bekijk onze vergaderfolder

Vergaderen in het dorpsgroen

Bij Hotel 46

Hotel 46 biedt voor zowel de zakelijke als recreatieve gast volop mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst. Onze moderne vergaderruimtes zijn gelegen in het groen van de Brabantse Kempen, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport. Met twee moderne vergaderruimtes (de Pine en de Oak) van 46- en 100m2, de mogelijkheid deze in tweeën te delen, en de optimale ligging nabij Eindhoven (airport) wordt u gestimuleerd om frisse ideeën te krijgen!

Bekijk het aanbod